KLUBDRAGT
Det ser rigtig godt ud når en hel flok svømmere ankommer til et stævne i ens dragter!
Det synes i hvert fald vi i Svømmeklubben Grindsted og blandt andet derfor har vi valgt at indgå samarbejde med Sportmaster Grindsted omkring en klubdragt.
Da vores nuværende sponsorer har tegnet kontrakt for 2 år forventer vi at klubdragten vil være aktuel i både 2015/16 og 2016/17 sæsonen.

Klubdragten består af et shortssæt samt et træningssæt med lang buks og jakke.
Vil du se Svømmeklubben Grindsteds shortssæt og træningssæt så se billederne nedenfor.

Det er obligatorisk for svømmere på både Konkurrence A og B- samt Talentholdet at erhverve sig shortssættet. Dog opfordrer vi også kraftigt til at svømmere på Konkurrenceholdet erhverver sig træningssættet.
Baggrunden for denne beslutning er, at Svømmeklubben Grindsted ikke kun ønsker at være godt, men også flot repræsenteret, når vi deltager i de store stævner rundt omkring i hele landet, samt at vise vores sponsorer frem.

Svømmeklubben udbyder salg af klubdragten, som KUN kan købes gennem svømmeklubben, til alle medlemmer. Dette gøres ved at lave et event hvor man kan angive hvad man ønsker at købe, samt betale for sit køb - herefter koordinerer Svømmeklubben købet med Sportmaster Grindsted. Dette event laves efter behov og formidles pr mail til alle aktive svømmere i klubben. Så hvis du er interesseret i en klub dragt så hold øje med din mail og meld dig næste gang vi sætter klubdragten til salg.

Vil du vide mere om vores klubdragt er du velkommen til at kontakte os.

Klubdragt Shorssæt

Klubdragt Træningssæt