BLIV AKTIV I SKG
...personlig udvikling mens du gør en forskel!
 
I løbet af sæsonen har Svømmeklubben Grindsted mange forskellige aktiviteter og for at disse aktiviteter kan gennemføres, kræver det frivillige hjælpere.

DERFOR VIL VI TILBYDE DIG...
...at være en del af svømmeklubben, både for at yde en stor eller lille indsats til disse aktiviteter og samtidig få gode oplevelser sammen med dit barn.
SKG sætter det sociale samvær højt, både blandt svømmere og trænere, men også blandt de mange hjælpere i bestyrelsen og underafdelingerne. Derfor har vi altid nogle hyggelige timer sammen, når vi hjælper på den ene eller den anden måde.
Hjælpen kan bestå i at bage, handle ind, stå i boden/køkkenet, være tidtager, fungere som "tante" ved overnatninger, være med i planlægningsarbejde og meget andet.
 
Af velkendte arrangementer i løbet af året kan nævnes juleafslutning i undervisningsafdelingen, juletræsindsamling, chokoladestævne, mærkesvømning, træningslejre, stævner og vores eget Valle-Cup m.m.
 
HAR DU LYST TIL INDFLYDELSE...
...samtidig med at du hjælper med mere konkrete og praktiske opgaver, er bestyrelsen eller underudvalgene en oplagt mulighed.
Vi kan altid bruge nye medlemmer i undervisningsafdelingen og konkurrenceafdelingen. Det er disse udvalg, der står for afviklingen af de fleste arrangementer.
En anden mulighed er at stille op til hovedbestyrelsen, når der er generalforsamling hvert år i september.
 
VI KAN GIVE DIG DANSK OFFICIALUDDANNELSE...
...eller de moduler af den, som passer dig.
Hvis dit barn deltager i stævner og du alligevel er med som tilskuer eller chauffør, kan vi anbefale at have en sådan funktion. Du vil kun blive brugt i de sammenhænge, hvor dit eget barn er med, eller så meget du ønsker.
1. modul er tidtagerfunktionen, som tages på en aften, ofte i vores egen svømmehal.
  
ER DU INTERESSERET I AT BLIVE INSTRUKTØR I SVØMMEKLUBBEN...
Vi giver dig uddannelsen til at kunne stå på kanten og frie rammer til at udfører en god undervisning, med de kompetancer du har. Efter behov og ønsker finder vi hold der passer til dig.
...og dermed være endnu mere med på bassinkanten.
Her er masser af muligheder for personlig udvikling, og du kommer ind og arbejder i et ungt instruktørteam med ideer og gåpåmod. Du behøver ikke at være nogen god svømmer, eller kende teknikker indenfor svømning, bare du er frisk og gerne vil hjælpe.


Uden din opbakning - ingen svømmeklub! 
Svømmeklubben Grindsted Tinghusgade 15 A 7200 Grindsted Tlf.