Klubmodul henter siden
Familie og Motionssvømning
49
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Familie og Motionssvømning (Stort Bassin, Lille bassin, Varmvandsbassin)

Vi tilbyder familiesvømning og motionssvømning i et og samme tidsrum. Svømmehallen vil være åben fra kl 19.15 til 21:00 hvor der vil være mulighed for at i som familie kommer ind og har en hyggelig aften sammen i det våde element.

Alle bassiner i hallen vil være tilgængelige lidt på skift, dvs. at der er mulighed for leg og plask i det lille bassin, velvære i varmvandsbassinet samt motion og spring fra vipper i det store bassin.


Svømmeklubben stiller på dette hold op med livredder &ndash så der er ikke som sådan lagt op til undervisning &ndash dog kan der nok søges råd og vejledning hvis man ønsker det.

Så der er god mulighed for at få en god aften i svømmehallen sammen med familien.


Tilmelding:
 Ønsker i at tilmelde flere fra familien til dette hold SKAL I ALLE oprette/have en profil på Svømmeklubbens hjemmeside &ndash det er dog kun en af jer der skal tilmelde sig holdet. Resten bliver tilmeldt administrativt og uden omkostninger &ndash som familie betragtes forældre og hjemmeboende børn.

Når man tilmelder sig holdet skal familiemedlemmer der følger med, angives i feltet til kommentarer - som er integreret i siden hvor tilmelding laves.

 

Man kan også tilmelde sig dette hold som enkelt person hvis man ønsker at gøre brug af motionssvømning.

 
Læs mere
Startdato
02.09.2024
Slutdato
30.04.2025
Tid/Sted
Tirsdag 19:15-21:00 Grindsted Svømmehal, Stort Bassin
Pris
1150,00 kr.

Svømmeklubben Grindsted Tinghusgade 15 A 7200 Grindsted Tlf.