Klubmodul henter siden
JULETRÆSINDSAMLING I SK-GRINDSTED 2024
Tilmeldingsfrist er overskredet

JULETRÆSINDSAMLING I SKG

Som I måske nok ved, har vi i Svømmeklubben Grindsted en årelang tradition for, den første weekend efter nytår, at samle brugte juletræer ind i Grindsted by. 

Det foregår i  i samarbejde med GEV som stiller lokaler til rådighed i form af Flisværket på Tingvejen, hvor vi omdanner de mange juletræer til flis

Størstedelen af byens borgere synes rigtig godt om dette initiativ og støtter flot op om os, hvilket betyder at vi altså har rigtig travlt denne dag. Dette betyder også at juletræsindsamlingen er en af de økonomiske fundamenterne for, at vi kan opretholde en aktiv svømmeklub og uddanne vores trænere, så I får den bedst mulige undervisning når i kommer i klubben.

Derfor har vi brug for en masse familier, som vil være med i dette sociale arrangement og kan stille bil, trailer eller bare glade indsamlere til rådighed. Vi har brug for alle de hjælpere vi kan få, dem der kan hele dagen og dem der bare kan et par timer.

HVORNÅR: søndag den 7. januar 2024 kl. 09.30 - 15.00 ( man er også velkommen hvis man bare kan et par timer, jo flere vi er jo hurtigere er vi færdige)

HVOR: mødestedet er GEV Flisværk på Tingvejen ved skydebanen 

HVAD: efter fælles information tildeles hver bil nogle ruter og vi kører ud

HUSK: at klæde Jer på efter vejret 


På Flisværket vil der i løbet af dagen være forplejning i form af boller og varm kakao/kaffe/the, der bliver altså som vanligt sørget godt for os.

Så hop i det varme tøj - kom og vær med til dette super hyggelige arrangement og får god oplevelse, sammen med andre aktive i Svømmeklubben Grindsted.


Har I spørgsmål, kontakt gerne:

Jakob Dam - 25658363 - jakobdam.skg@gmail.com


Tilmeldte
14 /100
Tilmeldingsfrist
04.01.2024
Tidspunkt
07.01.2024 kl. 09.30 - 07.01.2024 kl. 15.00
Sted
GEV Flisværk på Tingvejen ved Skydebanen
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'
Svømmeklubben Grindsted Tinghusgade 15 A 7200 Grindsted Tlf.