Klubmodul henter siden
5. MINI stævne i Grindsted
Tilmeldingsfrist er overskredet
5. og sidste  MINIstævne ogi Grindsted i denne sæson
 
I år tilbydes alle nye svømmere på talentholdet at deltage i Esbjergs MINIstævner. Der vil i alt være 5 i løbet af sæsonen og dette er nummer 5 og dermed det sidste i denne sæson. Stævnerne er rigtig gode til nye svømmere så de prøve, hvordan det vil være at deltage i et rigtigt stævne. Hvis du var en af dem der prøvede konkurrencesvømning til ministævnet i Magion, så kan du roligt prøve igen :-) Men du behøver ikke at have deltaget i alle de andre ministævner.  Det bliver en god dag til ministævne i Esbjerg.

Der er tre deltagerkrav for at kunne medvirke i ministævnerne

1. Svømmeren må ikke have opnået bronzetider i den deltagende disciplin og den deltagende distance (er du svømmer på pingvinhold, kan du bare tilmelde dig. Er du svømmer på Talent konkurrenceholdet skal du spørge din træner om du kan deltage i dette stævne og hvilke løb, du kan være med i)

2.  Stævnet afholdes i FINA's ånd. Svømmerne diskvalificeres ikke

3. Der må maksimalt svømmes tre løb.

 

 
5. ministævne afholdes i Marion.
 
Løbsprogram:
200 IM
50 fri
100 IM
100 fly
50 fly
 
Du aftaler med dine trænere efter tilmeldingen, hvad du kan svømme og skal tilmeldes i.
 
Vi skal stille med en official, der har modul 2, derfor er det vigtigt at vi får uddannet nye forældre hurtigst muligt. Herudover får vi behov for hjælp til en kage efter stævnets ophør,  udfyld derfor venligst felterne. Det kan være du (hvis du ikke har official modul) kan være behjælpelig i svømmehallen med andet, påføres venligst i bemærkninger. 
Husk shorts og t-shirts til hallen samt evt. lidt at spise og drikke så du ikke går helt "sukkerkold" under stævnet, samt naturligvis badetøj, drikkedunk, svømmebriller og håndklæde. 
 
Håber at se rigtig mange svømmere til endnu et godt stævne.
 
Konkurrenceafdelingen/ Bente.
 
P.S. Du kan læse mere om ministævnerne her: Ministævner sæson 2022-2023.pdf
 
 
  

 
Tilmeldte
12 /20
Tilmeldingsfrist
15.04.2023
Tidspunkt
26.04.2023 kl. 16.00 - 26.04.2023 kl. 20.00
Sted
Magion
Pris
50,00 kr.
Svømmeklubben Grindsted Tinghusgade 15 A 7200 Grindsted Tlf.