Vestkyst Cup 2021 i Esbjerg
Kære konkurrencesvømmere

I inviteres hermed til det megaspændende Vestkyst Cup i Esbjerg fra fredag den 19. november til søndag den 21 november 2021. det er et stævne med mange præmier og mange deltagende klubber. Og der svømmes selvfølgelig for klubben. Der vil blive udsat en vandrepokal til stævnets bedste klub/startfællesskab. MEN I finaleafsnittet lørdag kæmpes fx om ”Vestkyst Cash”. Vestkyst Cash kan benyttes i stævnets store swimshop med alverdens svømmeudstyr! Swimshoppen holder a°bent indtil søndagens afsnit er færdigt. Der vil være præmie til den herre- og damesvømmer i hver aldersgruppe, der i løbet af stævnet har leveret den største præstation i forhold til FINA’s pointtabel. Der uddeles heatvinderpræmier til heatvinderen i alle heat.
Vi overnatter på Bakkeskolen, der ligger i nærheden af hallen.

I aftaler med trænerne hvad der skal svømmes.

Der er indsvømning om fredagen kl 15.30 med stævnestart kl 17.00

For at kunne deltage skal vi stille med to officials, der har modul 2 pr. dag. Så kære forældre - en stor opfordring til at få erhvervet disse moduler, så vi kan hjælpe hinanden! Vi får også brug for hjælp til kørsel mv.

konkurrenceudvalget.

17.10.2021
19.11.2021 kl. 14.30 - 21.11.2021 kl. 17.30
UC SYD Seminariesvømmehallen