Klubmodul henter siden
2. MINIstævne i Esbjerg
Tilmeldingsfrist er overskredet
MINIstævne i Esbjerg
 
Igen i år tilbydes alle nye svømmere på talentholdet at deltage i Esbjergs MINIstævner  - de vil dog heller ikke i år kun være i Esbjerg. Denne gang er det dog også i Esbjerg. Der vil i alt være 5 i løbet af sæsonen. Dette er nummer 2 i rækken, man behøver ikke at deltage i alle stævnerne. Stævnerne er rigtig gode til nye svømmere, så de kan prøve, hvordan det vil være at deltage i et rigtigt stævne. Desuden er det en god mulighed for de svømmere, der mangler tider i bestemte discipliner og distancer. Det er vigtigt at understrege, at man ikke må have opnået bronzetider i den tilmeldte disciplin og distance.
 
Og så er der heatvinder- medaljer
 

Der er tre deltagerkrav for at kunne medvirke i ministævnerne

1. Svømmeren må ikke have opnået bronzetider i den deltagende disciplin og den deltagende distance (er du svømmer på pingvinhold, kan du bare tilmelde dig. Er du svømmer på Talent konkurrenceholdet skal du spørge din træner om du kan deltage i dette stævne og hvilke løb, du kan være med i)

2.  Stævnet afholdes i FINA''s ånd. Svømmerne diskvalificeres ikke

3. Der må maksimalt svømmes tre løb. 

 

2. ministævne afholdes i Seminariesvømmehallen i Esbjerg. Vi kører fra Grindsted Svømmehal (parkeringspladsen foran Magion, indgang Tinghusgade) kl. 16.00. Kl 17.00 er der opvarmning i svømmehallen og stævnestart kl. 17.45. Vi slutter af med kage inden vi igen kører hjem.
 
Løbsprogram:
200 bryst
50 fri
100 bryst
50 ryg
50 bryst
 
Du aftaler med Sofie, Michéle, Jonas eller Erik efter tilmeldingen, hvad du kan svømme og skal tilmeldes i.
 
Vi skal stille med en official der har modul 2, derfor er det vigtigt at vi får uddannet nye forældre hurtigst muligt. Herudover får vi behov for hjælp til kørsel, og evt. en kage efter stævnets ophør,  udfyld derfor venligst felterne. Det kan være du (hvis du ikke har official modul) kan være behjælpelig i svømmehallen med andet, påføres venligst i bemærkninger.
 
Husk dit svømmegrej (klubtrøje, svømmebriller, badehætte, svømmetøj, shortssæt og håndklæde), din drikkedunk samt en god og solid madpakke.
 
Håber, at se rigtig mange svømmere til endnu et godt stævne.
 
Mange hilsner fra konkurrenceafdelingen, dine trænere Sofie, Michelle, Jonas og Erik.
 
 
Tilmeldte
4 /30
Tilmeldingsfrist
22.11.2021
Tidspunkt
08.12.2021 kl. 16.00 - 08.12.2021 kl. 20.00
Sted
Seminariets svømmehal - Esbjerg
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'
Svømmeklubben Grindsted Tinghusgade 15 A 7200 Grindsted Tlf. 6168 1860