Klubmodul henter siden
1. MINIstævne i Esbjerg
MINIstævne i Esbjerg
 
Igen i år tilbydes alle nye svømmere på talentholdet at deltage i Esbjergs MINIstævner  - de vil dog heller ikke i år kun være i Esbjerg. Denne gang er det dog i Esbjerg. Der vil i alt være 5 i løbet af sæsonen. Man behøver ikke at deltage i alle ministævnerne. Stævnerne er rigtig gode til nye svømmere, så de kan prøve, hvordan det vil være at deltage i et rigtigt stævne. Desuden er det en god mulighed for de svømmere, der mangler tider i bestemte discipliner og distancer. Det er vigtigt at understrege, at man ikke må have opnået bronzetider i den tilmeldte disciplin og distance. Spørg jeres trænere om i kan deltage i dette stævne.
 
Og så er der heatvinder- medaljer
 
1. ministævne afholdes i Seminariesvømmehallen i Esbjerg. Vi kører fra Grindsted Svømmehal (parkeringspladsen foran Magion, indgang Tinghusgade) kl. 16.00. Kl 17.00 er der opvarmning i svømmehallen og stævnestart kl. 17.45. Vi slutter af med kage inden vi igen kører hjem.
 
Løbsprogram:
100 fri
50 ryg
100 fri
100 ryg
50 fri
 
Du aftaler med Sofie, Michelle, Jonas eller Erik efter tilmeldingen, hvad du kan svømme og skal tilmeldes i.
 
Vi skal stille med en official der har modul 2, derfor er det vigtigt at vi får uddannet nye forældre hurtigst muligt. Spørg gerne, hvis du ønsker flere oplysninger. Herudover får vi behov for hjælp til kørsel, og evt. en kage efter stævnets ophør,  udfyld derfor venligst felterne. Det kan være du (hvis du ikke har official modul) kan være behjælpelig i svømmehallen med andet, påføres venligst i bemærkninger.
 
Husk dit svømmegrej (klubtrøje, svømmebriller, badehætte, svømmetøj, shortssæt og håndklæde), din drikkedunk samt en god og solid madpakke.
 
Håber, at se rigtig mange svømmere til endnu et godt stævne.
 
Mange hilsner fra konkurrenceafdelingen og dine trænere Sofie, Michelle, Jonas og Erik.
 
 
Tilmeldte
2 /30
Tilmeldingsfrist
03.09.2021
Tidspunkt
15.09.2021 kl. 16.00 - 15.09.2021 kl. 20.00
Sted
Seminariets svømmehal - Esbjerg
Jeg kan køre, og har plads til*:
Jeg kan være official*:
Jeg kan bage kage*:
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'
Svømmeklubben Grindsted Tinghusgade 15 A 7200 Grindsted Tlf. 6168 1860