Klubmodul henter siden
Klubmesterskab i Grindsted
Klubmesterskab i Grindsted
 
Vi ved I har trænet hårdt meget længe og nu får I endelig muligheden for at vise, hvad I har opnået - jeres tider bliver officielle. Så det er tid til at gå efter PR og selvfølgelig klubmesterskabet (høj musikfanfare og julemusik) :-)
 
Klubstævnet afholdes i Grindsteds svømmehal i Magion kl. 10.00 Der der kort indsvømning (opvarmning) og efterfølgende stævnestart. 
 
I aftaler med trænerne, hvad i skal svømme 
Vi har en overdommer til stævnet og tidstagere, men skal bruge både modul 2ere, 1 starter og 1 speaker. Så meld jer gerne til posterne. 
Stævnet bliver afviklet, så vi kan overholde alle restriktioner vedr. Covid19. Disse informationer bliver udsendt senere.
 
Husk shorts og t-shirts til hallen samt evt. lidt at spise og drikke så du ikke går helt "sukkerkold" under stævnet, samt naturligvis badetøj, drikkedunk, svømmebriller og håndklæde. 
Vi håber at kunne afholde en hyggelig juleafslutning. Vi ved, at den ikke bliver helt som den plejer. Når vi ved præcist, hvad vi må og kan, når det både skal være hyggeligt og overholde Covid19-restriktionerne, bliver juleafslutningen et selvstændigt event på hjemmesiden, som man skal tilmelde sig. Vi giver besked når det er oppe. 
 
Håber at se rigtig mange svømmere til endnu et godt stævne.
 
Konkurrenceafdelingen/ Bente.
NB. Vi skal altid stille med en official, der har modul 1 og 2, derfor er det vigtigt, at vi får uddannet nye forældre hurtigst muligt. Og har du lyst til at tage kursus som official, må du meget gerne sende en mail.
 
 
  
 
Tilmeldte
21 /40
Tilmeldingsfrist
30.11.2020
Tidspunkt
12.12.2020 kl. 10.00 - 12.12.2020 kl. 14.00
Sted
Grindsted Svømmehal - Magion
Jeg kan bage kage*:
Jeg kan hjælpe trænerne i hallen*:
Jeg kan være official, og har modul*:
Pris
50,00 kr.
Svømmeklubben Grindsted Tinghusgade 15 A 7200 Grindsted Tlf. 6168 1860