Klubmodul henter siden
4. MINI stævne i Grindsted
4. MINIstævne i Grindsted
 
Igen tilbydes alle nye svømmere på talentholdet og også svømmerne på pingvinholdene at deltage i MINIstævne, men denne gang er det på din hjemmebane her i Grindsted. Der vil i alt være 5 ministævner i løbet af sæsonen. Stævnerne er rigtig gode til nye svømmere så de prøve hvordan det vil være at deltage i et rigtigt stævne. Og da det denne gang er her i Grindsted vil det være en god mulighed for at prøve alt det superseje ved at være konkurrencesvømmer i trygge omgivelser.
 
4. ministævne afholdes i Grindsteds svømmehal i Magion. Kl. 17.00 er der kort indsvømning (opvarmning) og stævnestart kl. 17.45. Vi slutter af med kage og et fælles billede inden vi igen kører hjem.
 
Løbsprogram:
200 ryg
50 fri
100 ryg
100 fri
50 ryg
 
Du aftaler med din egen træner på pingvinholdet: Jonas eller Erik eller trænerne på talentholdene: Caroline og Sofie efter tilmeldingen, hvad du kan svømme og skal tilmeldes i.
 
Vi skal stille med en official der har modul 1 og 2, derfor er det vigtigt at vi får uddannet nye forældre hurtigst muligt. Herudover får vi behov for hjælp til en kage efter stævnets ophør,  udfyld derfor venligst felterne. Det kan være du (hvis du ikke har official modul) kan være behjælpelig i svømmehallen med andet, påføres venligst i bemærkninger. Og har du lyst til at tage kursus som official, må du meget gerne sende en mail.
 
Husk shorts og t-shirts til hallen samt evt. lidt at spise og drikke så du ikke går helt "sukkerkold" under stævnet, samt naturligvis badetøj, drikkedunk, svømmebriller og håndklæde. 
 
Håber at se rigtig mange svømmere til endnu et godt stævne.
 
Konkurrenceafdelingen/ Bente.
 
 
  
 
Tilmeldte
12 /20
Tilmeldingsfrist
06.03.2020
Tidspunkt
18.03.2020 kl. 17.00 - 18.03.2020 kl. 20.00
Sted
Grindsted Svømmehal - Magion
Jeg kan bage kage*:
Jeg kan hjælpe trænerne i hallen*:
Jeg kan være official, og har modul*:
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'
Svømmeklubben Grindsted Tinghusgade 15 A 7200 Grindsted Tlf. 6168 1860