LM 2020 i Ikast
Tilmelding til LM 2020 i Ikast

I år skal du bare tilmelde dig, hvis du har lyst til at komme med til LM 2020. BEMÆRK den korte tilmeldningsfrist - allerede d. 21 januar 2020

Svømmerne bliver tilmeldt i de dicipliner der aftales med jeres trænere og kan blive udtaget til LM i Ikast hvis de er blandt de 7 hurtigste i deres årgang fra DGI Sydvest i den disciplin. Man kan endvidere komme på holdcap for DGI sydvest, hvis tiderne rækker til det.

Vi kører fra MAGION fredag kl. 18.30 til Ikast svømmecenter, Friesenborgparken 26, 7430 Ikast, Danmark
Sluttidspunktet i Ikast kendes endnu ikke, men man regner med indtil videre at det er slut omkring kl 15.00 søndag. Vi overnatter på en skole i nærheden, men skal afhentes om søndagen fra svømmehallen.

HUSK AT MEDBRINGE sovepose, liggeunderlag/luftmadras (ikke faste madrasser af hensyn til plads i bilerne), klubtøj, jogging sæt, svømmeudstyr ( briller, badehætte og badetøj ), toiletgrej og sygesikringskort.

HUSK AT UDFYLDE felterne kørsel, officials da Grindsted minimum skal stille med en official hele weekenden (kun med modul 2 og højere), om du kan tænke dig at bage boller til frugtkurven eller evt. kan købe ind til frugtkurven ved tilmeldingen. dspunkt.

Skynd dig at få dig tilmeldt og betalt, du skal jo alligevel med, - det bliver super sjovt :-)

/Konkurrenceudvalget
21.01.2020
06.03.2020 kl. 18.00 - 08.03.2020 kl. 15.00