TRÆNINGSLEJR 2020 5 dage (A+B)
TRÆNINGSLEJR FOR KONKURRENCEHOLDENE A, B og T (fredag den 03.04.2019- tirsdag den 07.04.2019).

Denne sæsons træningslejr bliver  igen et arrangement hvor vi har booket os ind på Agerskov Efterskole fra fredag til tirsdag til masser af træning. Vi overnatter på efterskolen. A og B holdene deltager i hele perioden, mens T-holdet frit kan vælge om de vil tilmeldt sig eventet med alle dagene eller få fri søndag efter aftensmaden på et andet event.
"Pensionisterne" fra vores pensionist-konkurrencehold er også velkommen - MEN de skal deltage for fuld skrald lige som de andre svømmere - så I får ikke noget pensionist-ophold! -)

Vi mødes på parkeringspladsen ved svømmehallen fredag den 03. april kl. 18 og vi arrangerer fælles transport til Agerskov Efterskole.

Vi får naturligvis behov for noget forældrehjælp til kørsel til og fra Agerskov, samt til at bage nogle boller og kage.

I skal medbringe:

Dyne/sovepose, tøj, toiletgrej (husk lige tandbørsten), sygesikringsbevis, svømmegrej (det du plejer at medbringe til træning),  håndklæde (gerne flere), indendørs idrætstøj/indendørs sko, jakke og fodtøj til udendørs brug (hvis vi skal ud at gå en lille tur) og spil/andet sjov til aftenhyggen.

Dine trænere vil deltage i træningslejren.

I forbindelse med træningslejren er der naturligvis forplejning i form af:
Lørdag: morgenmad, frokost og aftensmad
Søndag: morgenmad, frokost og aftensmad
Mandag: morgenmad, frokost og aftensmad
Tirsdag: morgenmad og frokost

Vel mødt til en forhåbentlig sjov, hyggelig og hård træningslejr 2020.

Med venlig hilsen trænere og konkurrenceudvalget i Svømmeklubben Grindsted.

29.02.2020
03.04.2020 kl. 18.00 - 07.04.2020 kl. 16.00
Agerskov Efterskole
Vil gerne bage boller til fredag aften (25 stk)*:
Vil gerne bage kage (gerne en bradepande)*:
Vi kan køre fredag aften*:
Vi kan hente tirsdag kl. 16 i Agerskov*: