MINIstævne 1 i Esbjerg
MINIstævne i Esbjerg

Igen i år tilbydes alle nye svømmere på talentholdet at deltage i Esbjergs MINIstævner  - de vil dog heller ikke i år kun være i Esbjerg. Denne gang er det dog i Esbjerg. Der vil i alt være 5 i løbet af sæsonen. Stævnerne er rigtig gode til nye svømmere, så de kan prøve, hvordan det vil være at deltage i et rigtigt stævne. Desuden er det en god mulighed for de svømmere, der mangler tider i bestemte discipliner og distancer. Det er vigtigt at understrege, at man ikke må have opnået bronzetider i den tilmeldte disciplin og distance.

Og så er der heatvinder- medaljer

1. ministævne afholdes i seminariesvømmehallen i Ebjerg. Vi kører fra Grindsted Svømmehal (parkeringspladsen foran Magion, indgang Tinghusgade) kl. 16.00. Kl 17.00 er der opvarmning i svømmehallen og stævnestart kl. 17.45. Vi slutter af med kage inden vi igen kører hjem.

Løbsprogram:
200 fri
50 ryg
100 fri
100 ryg
50 fri

Du aftaler med Sofie, Michelle eller Caroline efter tilmeldingen, hvad du kan svømme og skal tilmeldes i.

Vi skal stille med en official der har modul 2, derfor er det vigtigt at vi får uddannet nye forældre hurtigst muligt. Herudover får vi behov for hjælp til kørsel, og evt. en kage efter stævnets ophør,  udfyld derfor venligst felterne. Det kan være du (hvis du ikke har official modul) kan være behjælpelig i svømmehallen med andet, påføres venligst i bemærkninger.

Håber, at se rigtig mange svømmere til endnu et godt stævne.

Mange hilsner fra konkurrenceafdelingen, dine trænere Sofie og Caroline.

P.S. Husk shorts og t-shirts til hallen samt evt. lidt at spise og drikke så du ikke går helt "sukkerkold" under stævnet, samt naturligvis badetøj, drikkedunk, svømmebriller og håndklæde.

08.09.2019
18.09.2019 kl. 16.00 - 18.09.2019 kl. 20.00
UC Syddanmark, Ebjerg
Jeg kan bage kage*:
Jeg kan hjælpe trænerne i hallen*:
Jeg kan køre og har plads til*:
Jeg kan være official, og har modul*: