Valle Cup 2019
Tilmelding til Valle Cup 2019

Valle Cup er et hyggeligt og sjovt stævne, et rigtig godt stævne at begynde med for nye svømmere, det tilbydes alle svømmere på både pingvin-, talent- og konkurrenceholdene. Der er dog en aldersbegrænsning på, at man skal være årgang 2005 eller yngre for at deltage.

Der konkurreres i 3 forskellige aldersgrupper: gr. 1 05-06, gr. 2 07-08 og gr. 3 09 og yngre, der er spændende heat-vinderpræmier undervejs i løbet af hele stævnet.

Lørdag aften er det tid til et rigtig fedt vandparty, hvor der vil være badning og høj musik.

Overnatningen foregår i år på Lynghedeskolen afd. Søndre, der ligger ved siden af svømmehallen, på medbragte madrasser og sovepose/dyne.

Tilmeldingen til de enkelte løb skal foretages sammen med din træner - så får i valgt det bedste :-)

Kære forældre, vi håber at I har mulighed for at hjælpe ved stævnet og beder jer tage stilling til, hvornår det bedst kan passe jer at hjælpe, afkryds gerne flere steder. Vi vender så tilbage med hvornår vi har brug for din hjælp. På forhånd tak.

I kan læse mere om stævnet på: www.vallecup.dk, ellers skriv eller ring

/Konkurrenceudvalget
22.09.2019
11.10.2019 kl. 19.00 - 13.10.2019 kl. 15.00